El passat dijous 16 de maig, PROMIX SOLUTIONS  S.L. i REXO SCIENCE S.L., empreses associades a Business Angels Network Catalunya, van tindre l’oportunitat de reunir-se amb l’equip analista d’ENISA per poder assolir el finançament necessari per consolidar les seves empreses.

Business Angels Network Catalunya dona suport i assessorament durant tot el procés de tramitació de les línies de finançament de l’entitat. També ofereix la possibilitat de gestionar trobades individualitzades amb l’equip analista d’ENISA, per incrementar l’èxit de les operacions, sempre amb l’acompanyament dels consultors de la xarxa.

PROMIX SOLUTIONS SL, ha desenvolupat una solució tecnològica, creant un software dirigit a la dispensació de cervesa als grans esdeveniments, per agilitzar els processos de compra i oferir un servei més ràpid, eficient i sense complicacions.

REXO SICIENCE SL, empresa de biotecnologia, especialitzada en el desenvolupament i fabricació de productes regeneratius innovadors amb base científica. Son la primer empresa europea que utilitza una tecnologia de exosomes d’origen no animal ni humà, que revolucionarà el mercat de la medicina estètica regenerativa.

Aquest acte, organitzat per Business Angels Network de Catalunya, s’emmarca dintre de les diferents activitats que realitza en el marc del programa Emprèn Cat, per l’impuls i suport de l’emprenedoria; en concret per l’enfortiment de l’ecosistema emprenedor.