Demà dijous, 16 de maig, dos nous projectes adscrits a Business Angels Network Catalunya, tindran l’oportunitat de reunir-se amb l’equip analista d’ENISA.

En aquesta ocasió els promotors de les startups Promix Solutions S.L. i Rexo Science S.L. presentaran les seves idees de negoci a ENISA, amb el suport dels consultors de la xarxa. L’objectiu d’aquesta trobada personalitzada és rebre feedback positiu i tenir la possibilitat d’assolir el finançament necessari per consolidar les seves empreses.

PROMIX SOLUTIONS SL, ha desenvolupat una solució tecnològica, creant un software dirigit a la dispensació de cervesa al grans esdeveniments, per agilitzar els processos de compra i oferir un servei més ràpid, eficient i sense complicacions.

REXO SICIENCE SL, empresa de biotecnologia, especialitzada en el desenvolupament i fabricació de productes regeneratius innovadors amb base científica. Son la primer empresa europea que utilitza una tecnologia de exosomes d’origen no animal ni humà, que revolucionarà el mercat de la medicina estètica regenerativa.

Aquest acte, organitzat per Business Angels Network de Catalunya, s’emmarca dintre de les diferents activitats que realitza en el marc del programa Emprèn Cat, per l’impuls i suport de l’emprenedoria; en concret per l’enfortiment de l’ecosistema emprenedor.